Menu

7 ключа към свободата

Представяме ви колективен проект на автори от България, САЩ, Мексико и Канада. Седем ключа към свободата се откриват чрез правилното използване на шестте интелектуални мускули на съзнанието. Мастермайндът е седмият ключ.

Дайте първото мнение за тази книга

-15%

Редовна цена: 14,95 лв.

Промоционална цена: 12,70 лв.

В наличност

Автор Алехандро Торес-Марко, Виктория Лазарова, Гуен Бодроу, Дон Р. Носера, д-р Нита Матюс-Морган, Селва Хамати
Преводач Венета Корнезова
Жанр Самопознание и личностно развитие
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 288
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 26.10.2015 г.
ISBN 9789549696745

Описание

Искате ли да се научите да мислите активно?

Искате ли да разберете кои са интелектуалните мускули на съзнанието?

Искате ли да бъдете свободни от обстоятелствата и ограниченията в живота си...

 

или не?

 


Образованият човек не е непременно онзи, който притежава максимално количество общи и специализирани знания, а онзи, който е развил способностите на ума си така, че да постига всичко, с каквото се захване, без да нарушава правата на другите.

– Наполеон Хил, „Мисли и забогатявай“

 


Представяме ви колективен проект на автори от България, САЩ, Мексико и Канада - непубликувано досега знание. Седем ключа към свободата се откриват чрез правилното използване на шестте интелектуални мускули на съзнанието. Мастермайндът е седмият ключ. Всеки от нас притежава въображение, разум, памет, възприятие, интуиция и воля, които може да използва, за да бъде свободен и да развива своя потенциал.

 

Свободата е нещото, което всички търсим. Да бъдем свободни да бъдем, правим и имаме това което искаме. Свободата не е безплатна. Цената на свободата, която всички търсим, е раздялата със страха, съмненията и пасивното възприемане на нещата такива каквито са, навика да се носим по течението и да приемаме неприемливото като неизбежно. Активното мислене ще ви помогне да бъдете свободни.

 


Впечатлен съм от усилията, вложени в създаването на Седемте ключа към свободата. Тя засяга теми, които изучавам повече от 50 години и за които чета лекции по цял свят. Бях трогнат, когато ме помолиха да напиша предговор към книгата - рожба на колективното усилие на авторите, и веднага се съгласих. Книгата е посветена на една много сериозна тема, която, ако бъде разбрана правилно, може завинаги да промени живота ви към по-добро. Дори на мен книгата ми донесе ново осъзнаване и добри идеи как да развиваме и използваме по-добре мускулите на съзнанието си.

Боб Проктър

Автор на бестселъра „Ти си роден богат“ („You Were Born Rich“) и участник във филма „Tайната“ („The Secret“).

Напишете своето собствено мнение

Как оценявате тази книга? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Дайте своята оценка за книгата