Menu

Методът Virgin

Интересните истории от богатия личен опит на Ричард Брансън ни позволяват да надникнем в същността на един забележително различен и авантюристичен лидерски модел.

Be the first to review this product

Sale

Regular Price: $11.28

Special Price: $9.59

In stock

Autor Ричард Брансън
Тranslator Bistra Georgieva
Genre Business
Series -
Cover type Paperback
Number of pages 344
Size 14,5 х 21
Date of publishing 28 Apr 2017
ISBN 9789549696851

Description

Има разлика между това да бъдеш шеф и да бъдеш лидер.

Вдъхновяващият и емблематичен Ричард Брансън никога не се е боял от необичайните предизвикателства, които други хора (включително и негови колеги) са смятали за чиста лудост. С присъщата си откровеност и чувство за хумор той споделя принципите, които вдъхват живот на империята Virgin Group вече повече от 40 години.

Интересните истории от богатия личен опит на Брансън ни позволяват да надникнем в същността на един забележително различен и авантюристичен лидерски модел. Разберете защо забавлението, страстта и изкуството на слушането са ключовите елементи на това, което голямото му семейство от служители нарича „Методът Virgin“.


Бизнес инстинктите на Ричард Брансън се допълват от способността му да мотивира служителите си. Акой не би искал да работи така – той държи да се увери, че всички, абсолютно всички се забавляват колкото него.  

– Time


Тази уникална гледна точка за бизнеса всъщност принадлежи на човек, който напуска училище на 16 години, страда от дис-лексия и никога не е работил за никого, освен за самия себе си.

Ричард Брансън е известен със своето мислене „out of the box“ – израз, който той ненавижда – но твърди, че „никога няма да ти се наложи да мислиш извън кутията, ако не позволиш на никого да построи такава около теб“.

Write Your Own Review

Upsell Product

Regular Price: $11.28

Special Price: $9.59

Regular Price: $8.74

Special Price: $7.42

Regular Price: $11.25

Special Price: $9.56