45 татуировки на мениджъра

45-те татуировки на мениджъра са основните уроци, научени по трудния начин от топмениджъра Максим Батирев. Те припомнят на съвременния ръководител как да се отнася със своите служители, как да действа в критични ситуации и как да запази личната си мотивация. 

Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9789549696981
Промо цена 13,46 лв. Редовна цена 14,95 лв.
-
+

Tатуировката е важно послание. Тя остава за цял живот, за да ни напомня нещо съществено.

45-те татуировки на мениджъра са основните уроци, научени по трудния начин от топмениджъра Максим Батирев. Те припомнят на съвременния ръководител как да се отнася със своите служители, как да действа в критични ситуации и как да запази личната си мотивация. Във всяка глава от книгата, която е татуировка в паметта и сърцето на мениджъра, има лишения, радост, успехи и провали, но и най-безценното – удовлетворението от постигнатия резултат.

Книгата е предназначена за всеки, който обича да се развива и иска да успее в професионалния си път.

Благодарение на изключителния опит на автора и интелигентното му чувство за хумор, описаните ситуации са толкова близки до читателя, че веднага могат да бъдат разбрани и почувствани.

„45 татуировки на мениджъра“ печели наградата „Електронна буква“ в категорията бизнес книга на годината за 2014 г., както и „Наградата на Рунет“ за най-продавана бизнес книга в Русия през 2014 г.


Откъс от книгата:

Повече информация
Автор Максим Батирев
Преводач Андон Мутафчиев
Жанр Бизнес и финанси
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 296
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 29.05.2018 г.
ISBN 9789549696981
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:45 татуировки на мениджъра
Вашият рейтинг