Топ 5 най-продавани заглавия на Пролетен базар на книгата 2019

Няма по-добър начин да изпратим пролетта и посрещнем лятото от това на едно място да се съберат много издателства и хиляди страхотни заглавия. Традиционно и тази година се проведе Пролетния базар на книгата в НДК (от 28 май до 2 юни). Изложението успя да събере на едно място хора от различни възрасти и различни интереси, но обединени от любовта към четенето.

AMG Publishing беше на щанд Б2, където екипът ни се срещна с много читатели и обмени различни идеи. Ето и нашият топ 5 на най-продаваните заглавия по време на събитието.

№ 5 „Последното завоевание“ – Николай Колев

Младежкият роман е дело на сценариста на филмите „XI а“ и „XII а“ Николай Колев. Това е една история, в която божественото и човешкото се срещат, за да отговорят на някои от вечните въпроси, пред които се изправя човек по време на житейския си път. Освен със сериозни теми, романът е изпълнен с много хумор, младешки дух и, разбира се, любов.

№ 4 „Бизнес на високи токчета” – Тамара Мелън

Истинска класика сред бизнес книгите за жени. Авторката Тамара Мелън, съосновател на обувната империя Jimmy Choo, разказва за трудния път към успеха и за цената, която е платила, за да превърне инвестицията си в компания за милиарди долари.

№ 3 „Дзен и изкуството на щастието“ – Крис Прентис

Едно от най-новите заглавия на издателството, част от поредицата книги с вдъхновяващи истории (в която е и „Скритият дар“). Книгата ни показва как да живеем щастливо в настоящето и да се справяме с трудностите, стреса и житейските промени. Крис Прентис разкрива пътя към позитивното мислене и щастието, които коренно ще променят живота ни.

№ 2 „Буда в работата“ – Гийтанджали Пандит

Книга, която ще ви помогне да откриете вдъхновение на работното място. Представени са основни будистки принципи, които на достъпен език ни показват как да намерим смисъл и щастие, в това, което правим. Със сигурност правилния пътеводител към мечтаната работа.

№ 1 „Да прецакаш Дявола“ - Наполеон Хил

Истински бестселър, който продължава да държи едно от челните места по продажби. Класика в книгите за личностно развитие, която ни показва как да премахнем бариерите в ума си и да постигнем успеха, към който се стремим.

 

 

Коментари

    Няма коментари към тази публикация.

Остави коментар