AMG Publishing с книга за хората, които променят България

През последните близо 30 години в България стана модерно да се твърди, че тук нищо не се получава. България със сигурност трябва да се справи с високите нива на корупция и битова престъпност и да запълни дефицитите в здравеопазването, образованието и правосъдието. Наличието на тези проблеми обаче не означава, че страната не напредва или че тук няма почтени, образовани и трудолюбиви хора, които коват промяната с ежедневни действия.

Именно такива хора представя Даниел Пенев в „Хората, които променят България. Вдъхновение в 30 истории“. Дебютната книга на младия писател ще излезе с логото на AMG Publishing по-късно тази година по повод 30-годишнината от началото на прехода към демокрация у нас.

Книгата

Благодарение на историите, включени в сборника „Хората, които променят България. Вдъхновение в 30 истории“, вие ще се запознаете отблизо с 30 от най-вдъхновяващите личности от света на бизнеса, образованието, културата, спорта и неправитествения сектор у нас. Всички те живеят и творят в родината си и доказват, че добрината, постоянството и щедростта вършат повече и по-добра работа от мрънкането и търсенето на оправдания. С тази книга Даниел Пенев иска да покаже България в една по-различна светлина и така да мотивира хиляди българи да се посветят на занимания, които им носят удовлетворение и същевременно им позволяват да допринасят за подобряването на средата тук.

По-късно тази година ще споделим повече информация за героите на книгата и нейното излизане. За целта следете сайта и страницата на AMG Publishing във Facebook.

Авторът

Даниел Пенев (25 г.) е журналист, маркетинг специалист, редактор и преводач на книги от английски език. От юни 2018 г. е част от маркетинг екипа на сайта за видео уроци и тестове Уча.се. От декември 2018 г. пише коментарни текстове за сайта на сп. „Клуб Z“, а от септември 2015 г. пише на доброволни начала за платформата за вдъхновяващи истории TrueStory.bg. Той е преводач на „Буда в работата“ (AMG Publishing, 2018) и редактор на „Маркетинг без бюджет“ (AMG Publishing, 2018). Даниел е член на Асоциацията на европейските журналисти – България. Правил е стажове в bTV, Dnevnik.bg и Reduta.bg. Негови материали са публикувани в български и международни медии като BBC Знание, OFFNews, EurActiv.com, Balkan Insight, Transitions Online и The Millions. От 2010 г. насам участва в обменни програми и обучения във Великобритания, Германия, Белгия, Франция, Чехия, Полша, Сърбия, Исландия и Турция. Даниел има бакалавърска степен по журналистика и политически науки и международни отношения от Американския университет в България (АУБ) и магистърска степен по международни отношения от Централноевропейския университет (ЦЕУ) в Будапеща, Унгария.

Публикация от: in Новини на .

Коментари

  • Owohocevoi
    .
    Http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin Without Prescription <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin 500 Mg</a> pcc.nibp.amgbooks.bg.bzl.od http://mewkid.net/who-is-xandra/

Остави коментар