Пролетен базар на книгата с AMG Publishing

Обичаме лятото, ваканциите, а най-вече обичаме да ги комбинираме с хубаво четиво. Точно навреме, Пролетният базар на книгата ни дава богато разнообразие от нови заглавия на чудесни цени.

От 29 май до 3 юни ще се проведе тазгодишното издание на Пролетния базар на книгата, а мястото е паркът пред НДК. В летни шатри ще бъдат разположени издателствата с любимите ви заглавия. От 10 до 20 ч. (в неделя до 19 ч.) ще очакваме да се срещнем с вас – нашите читатели.

Шатрата на AMG Publishing ще е с №11, а в нея ще можете да намерите познати и нови книги от нашия каталог, както и много от заглавията на издателство „Книгомания“.

За да ви бъдем максимално полезни, ви представяме най-новите ни заглавия:

„Откажи се да избираш“ – Барбара Шер

Барбара Шер открива, че някои хора не могат да изберат само един път – те са създадени, за да преследват развитие в много области едновременно. Тя ги нарича „скенери“ – техният ум не се съсредоточава върху един интерес, а сканира хоризонта с желанието да проучи всичко, което вижда.

„Покажи своето творчество“  – Остин Клиън

В типичния си забавен стил, изпълнен с креативност, Остин Клиън ще ви научи как да промотирате успешно себе си и работата си, дори да мразите саморекламата. Авторът събира идеите си в десет принципа, които ще ви покажат как да бъдете смели и да мислите за работата си като за безкраен процес по начин, привличащ съмишленици.

„100 начина да промениш живота си. Част 2“ – Лариса Парфентиева

Във втората си книга Лариса показва, че промените в живота не са лесни, но чрез тях можем да открием себе си и да се „изстреляме“ напред.  Авторката споделя техники за самоусъвършенстване и усилване на вярата в собствените възможности.

A eто и топ 5 на най-продаваните книги на Коледния панаир на книгата, който се проведе през декември:

  1. „Скритият дар“ – Джериес Авад
  2. „Методът Virgin“ – Ричард Брансън
  3. „Майната му! Да го направим!“ – Ричард Брансън
  4. „Да прецакаш Дявола“ – Наполеон Хил
  5. Кради като артист“ – Остин Клиън

 

Очакваме ви! 

 

Коментари

    Няма коментари към тази публикация.

Остави коментар