AMG Publishing на Women’s Expo

На 20 и 21 януари 2018 г. се състоя първото по рода си изложение за жени предприемачи Women’s Expo, в което взе участие и AMG Publishing. Събитието се състоя в Inter Expo Center в София, а екипът, работил по организацията, е част от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“. Целта на Women’s Expo бе да обедини на едно място представители на малкия и среден бизнес от различни сфери.

AMG Publishing предложи на гостите на изложението книги, свързани с бизнеса, личностното развитие и самоусъвършенстване, както и заглавия за свободното време. Екипът на AMG Publishing се срещна и поговори с жени предприемачи и обмени с тях идеи за книгите, от които се интересуват дамите в бизнес средите.

Най-голям интерес по време на изложението предизвика книгата „Бизнес на високи токчета“ на Тамара Мелън. Много от дамите идваха специално, за да потърсят това заглавие. Някои от тях дори предложиха книгата да се превърне в „Библията на изложението“ и всяка бизнес дама задължително да я притежава.

Дните, в които се състоя Women’s Expo, бяха изпълнени със забавления, интересни изложители, а много читатели дадоха ценна обратна връзка за книгите на издателството. 

***

Коментари

    Няма коментари към тази публикация.

Остави коментар