Menu

Безкраен четвъртък

Поредицата психологически трилъри на Ники Френч с главна героиня психотерапевтът Фрида Клайн продължава с още изпитания за главните герои.

Be the first to review this product

Sale

Regular Price: $11.25

Special Price: $7.88

In stock

Autor Ники Френч
Тranslator Rositsa Todorova
Genre Thriller
Series Фрида Клайн
Cover type Paperback
Number of pages 464
Size 13 х 20
Date of publishing 29 Jun 2018
ISBN 9789549696998

Description

Четвъртък е кръговрат от мрачни истини.

Две престъпления, различни поколения...


Заплетен психологически сюжет, представен по най-добрия начин.

—Booklist


Поредицата психологически трилъри на Ники Френч с главна героиня психотерапевтът Фрида Клайн продължава с още изпитания за главните герои.

 


Преди двадесет години тийнейджърката Фрида Клайн е нападната жестоко в собствения си дом. Тогава никой не иска да ѝ повярва – нито полицията, нито майка ѝ, нито приятелите ѝ. Тя напуска града, завършва психология и никога не се връща.

Сега появата на стара съученичка на Фрида променя правилата на играта. Тя моли Клайн за помощ за дъщеря си, която твърди, че е била нападната у дома. Никой не вярва на историята на момичето. Едно тежко събитие, което прилича до болка на случилото се с Фрида.

Фрида попада в тъмнината, от която умът ѝ се е опитвал да избяга толкова години, когато се завръща в родния си град – място, криещо ужасна тайна... А там нищо няма да попречи на тези, които я знаят, да спрат Фрида да открие истината.

 


Ще съчувствате на Фрида, докато страда от старите си рани, и ще ликувате, когато зараснат.

—Kirkus Reviews


Откъс от книгата:

Write Your Own Review