ИГРАЙ и можеш да спечелиш за себе си и свой приятел книгата „Последното завоевание“ с автограф от автора Николай Колев!

„Последното завоевание“ е роман, в който се преплитат вечните въпроси за любовта, смисъла на живота и проблемите пред човека на новото време. Главният герой – 24-годишният студент по история Никола – въобще не се интересува от смисъла на живота, Бог, вярата, отвъдното и подобни теми. Това, което е важно за него, са красивите жени и колко бързо може да преспи с тях. Веднъж минали през леглото му, те се превръщат в завоевания. Тъкмо едно от тези завоевания обаче ще го отклони от този път и ще му помогне да открие някои от вечните истини в човешкия живот по начин, който никак няма да му хареса.

Как да участваш? Отбележи в коментар под тази публикация в страницата ни във Facebook приятел, който би харесал тази история.

Имаш право да участваш само веднъж до 23:59 ч. на 2 септември (понеделник). Победителят ще бъде обявен във фейсбук страницата ни на 3 септември (вторник).
Желаем ти късмет! :)

Условия на играта:

1. Организатор

Организатор на играта е „Издателство АМГ“ ЕООД. Адрес: София, ул. „Позитано“ 144; тел.: 02/418 23 08; e-mail: office@amgbooks.bg. 

2. Период на провеждане

Играта се провежда в периода от 12:00 ч. на 27 август до 23:59 ч. на 2 септември 2019 г.

3. Награди

Един от участниците, изпълнили условието на играта, ще спечели 2 бр. от книгата „Последното завоевание“ с автограф – за себе си и за свой приятел.

4. Теглене

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип с помощта на https://random.org и ще бъде оповестен във Facebook страницата на „AMG Publishing“ на 3 септември 2019 г.

5. Получаване на наградите

Доставката на наградите се поема от „AMG Publishing“.

6. Лични данни

Личните данни на участниците ще бъдат обработвани само за целите на играта. „Издателство АМГ“ ЕООД се задължава да събира и обработва лични данни в съответствие със ЗЗЛД и Регламент (ЕС) 2016/679.