Благодарим ви, че бяхте част от Онлайн панаира на книгата, скъпи читатели. Събрахме доза вдъхновение за новата 2022 г. Пожелаваме си още много панаири и взаимно доверие, както досега!

 

Време е да споделим кои са 10-те най-продавани книги на нашето издателство. Ето ги и тях:

 

10. Пакет „И това ще мине“

Промоционален пакет съдържа 2 художествени и 2 нехудожествени книги:

 

„И това ще мине“ от Дан Кединг е книга с вдъхновяващи истории. Тези простички истории ни напомнят, че много други хора преди нас са изпитвали същите чувства, смеели са се, отглеждали са потомците си и са мечтаели за по-добър живот.

„Силата да си жена“ от Рейчъл Джейн Грувър е книга, която изпраща на всички жени ценното послание, че има начин да бъдат едновременно и силни, и женствени, и не е нужно непрекъснато да полагат усилия, за да осъществят желанията си.

„Изгревът“ от Моника Василева е роман, в който са събрани всички емоции, всички възходи и падения на най-мечтаната любов. Това е книга за препрочитане, когато губиш вяра. Това е книга за споделяне, когато търсиш взаимност. Това е една от книгите, които можеш да разказваш, но и да преживееш. Това е една история за вярата в новия изгрев.

„Събуди се и живей“ от Дороти Бранд е книга за личностно развитие. Според Дороти Бранд хората живеят много под нивото, на което са способни, а често решенията на най-големите проблеми са пред очите им. Тя споделя 12 дисциплини за промяна в положителна посока, като в основата стои справянето с естествената готовност на човек да саботира собствения си успех.

 

9. „Уважавай себе си“ от Патриша Спадаро

Това е най-търсената ни книга от поредицата „Жената и нейната вселена“. Според нас книгата е задължително четиво за всяка дама. „Уважавай себе си“ ни въвежда в един от най-големите парадокси и стресови фактори на нашето време: как да балансираме между нуждите на останалите и собствените си нужди, как да даваме и да получаваме.

 

8. Пакет „Фрида Клайн“

Пакетът „Фрида Клайн“ съдържа 7 книги от Ники Френч – „Черен понеделник“, „В здрача на вторник“, „В очакване на сряда“, „Безкраен четвъртък“, „Натрапчиви мисли за петък“, „Реквием в събота“ и „Призори в неделя“. Това е поредица криминални трилъри с главна героиня психотерапевта Фрида Клайн. Стилът на Ники Френч се отличава с мистериозност, поредица от обрати и списащи дъха моменти, а това превръща книгите им в едни от най-харесваните в жанра. Очаквайте скоро и последната книга от поредицата.

 

7. „Магията на думите“ от Марк Робърт Уолдман и Андрю Нюбърг

Книгата съдържа 12 лесни стъпки за постигане на близост, доверие и разбирателство в общуването. Трябва да променим съзнателно своите вродени модели, а това става сравнително лесно чрез принципите на съпричастната комуникация – комбинация от 12 стъпки, които ни помагат да се отпуснем и да създадем специална връзка с човека отсреща, така че да разберем по-добре неговата гледна точка и дори да усетим емоциите.

 

6. „Марая Кери: Смисълът“ от Марая Кери и Микаела Анджела Дейвис

Автобиографията излезе съвсем скоро на българския пазар, вече е в класацията ни за най-продавани книги. В нея можете да прочетете за спомените, неуспехите, страданията, оцеляването и песните на световноизвестната Марая Кери. Без филтри. В момента можете да закупите книгата с подарък – коледна картичка за вас или ваш близък човек.

 

5. Супер пакет „Жената и нейната вселена“

Пакетът включва:

„Уважавай себе си“ от Патриша Спадаро ни въвежда в един от най-големите парадокси и стресови фактори на нашето време: как да балансираме между нуждите на останалите и собствените си нужди, как да даваме и да получаваме. Книгата разкрива най-наложилите се митове относно даването – полуистини, които ни пречат да живеем живот, изпълнен с възможности и страст.

„Силата да си жена“ от Рейчъл Джейн Грувър е книга, която изпраща на всички жени ценното послание, че има начин да бъдат едновременно и силни, и женствени, и не е нужно непрекъснато да полагат усилия, за да осъществят желанията си.

„Жените, които обичат твърде много“ от Робин Норууд е написана за теб, ако да обичаш, значи да те боли, да попадаш все на неподходящи мъже, да правиш жертви и прекалени компромиси със себе си, да стоиш дълго време с мъж, който не е свободен, да даваш повече, отколкото получаваш...

„Дневник на необикновената жена“ от Моника Василева приканва своите читателки да си подарят 12 различни месеца – 12 месеца, в които да се свържат отново с изначалната си женска природа. Извор на прозрения за това как да си подарим наслада в привидно сивия ден и да се отправим на едно ново вълнуващо пътешествие към себе си.

„Богинята в теб“ от Сиера Бендър е книга показва, че във всяка жена живее богяна. Откриването на богинята е процес, изискващ отдаденост и смелост. Практиките, описани в тази книга, включват традиционни йога пози, фитнес и дихателни упражнения, медитация и визуализация, музикотерапия, здравословно хранене и др.

„Мистерията на женското здраве“ от Линда Крокет е книга, вдъхновена от истинските истории на пациентките на авторката, прозренията, до които те са стигнали, както и нейната собствена съдба. Книгата е ценен помощник на всяка жена, която иска да се защити срещу всекидневния стрес, да обърне внимание на истинските си потребности и да открие отговори за здравето си там, където вероятно не се е осмелила да ги търси.

„Дневник на жената творец“ от Моника Василева е книга, която има потенциала да ви събуди за най-различни приказни истории, които носите в себе си. Освобождаване от всяка зависимост, рисуване на ярко щастие, среща с тъмната нощ на душата, укрепване на връзките с любимите хора, свързване с божествената ви същност – това са само някои от творческите задачи, които Моника Василева ви кани да изпълните.

 

4. „Пътят на осъзнатия мъж“ от Дейвид Дейда

В книгата „Пътят на осъзнатия мъж“ Дейвид Дейда изследва най-важните въпроси в живота на мъжете – за кариерата и семейството, жените и интимността, любовта, духовността и взаимоотношенията, за да предложи практически наръчник за живота на един мъж – живот на почтеност, автентичност и свобода. Дейвид Дейда ви дава ясни съвети и практики на ума и тялото, които да ви помогнат да реализирате своя пълноценен живот незабавно и без компромиси.

 

3. „Планер на необикновената жена 2“ от Моника Василева

Планерът е вече сред първите от топ 10 на най-продавани, а излезе съвсем скоро. Планерът е покана да пристъпиш в един по-красив свят. Билет за най-вълнуващите места, които сърцето иска да посети. Мощен инструмент, който, ако бъде използван умело, може да ти подари най-изумителните чудеса. Подготвила съм ти предизвикателства, ежемесечен план и равносметка, място за задачи, план за топ форма, послания, вдъхновяващи цитати и още много неща.

 

2. „Бъди вода, приятелю“ от Шанън Лий

Издадохме книгата едва преди няколко месеца и отново е сред най-любимите на българските читатели. Написана е от дъщерята на Брус Лий – Шанън Лий. Тя споделя същността на учението на баща си и показва как то може да служи като инструмент за личностно израстване и самоактуализация.

 

1. Луксозен комплект „Наполеон Хил“

Наполеон Хил е един от най-влиятелните мислители на Америка, който продължава да ни въздейства и днес. Две от неговите най-известни книги - „Мисли и забогатявай“ и „Да прецакаш Дявола“ вече излязоха на български език в нови луксозни издания за ценители и са номер 1 в класацията ни на най-продавани книги на Онлайн панаира на книгата. Двете книги са истинско богатство за всеки, който иска да пропътува пътя към личностното си развитие. 

 

 

Ще се радваме да споделите в коментар дали сте чели някоя от тези книги.

До нови срещи (макар и да са онлайн)!

 

 

По статията работи Теодора Къцова.