Есента се завърна, а с нея и интензивния живот в столицата. В неделя приключи Алеята на книгата в София. Събитието се проведе от 10 до 15 септември на пешеходната част на бул. „Витоша“, а ние от AMG Publishing бяхме на шатра 2. През тези 5 дни за нас беше изключително удоволствие да се срещнем с вас, нашите читатели, да си поговорим за хубави книги, да научим кои са любимите ви жанрове и да получим препоръки.

Ето и кои са 5-те книги, които получиха най-голямо внимание и бяха най-продаваните на шатрата на AMG Publishing за това събитие.

№5 Кради като артист (Остин Клиън)

Остин Клиън е един от най-харесваните автори, когато става дума за креативност и личностно развитие. Двете му книги „Кради като артист“ и „Покажи своето творчество“ са написани за артистите по душа, които искат да развият умението да вдъхновяват себе си и останалите. Остин Клиън ви призовава да бъдете смели, да се учите от работата на другите, да смесвате и измисляте наново, за да откриете себе си.

Книгата в

Кради като артистКради като артист by Austin Kleon
№4 Маркетинг без бюджет (Игор Ман)

Маркетингът се развива бързо и е все по-важен за бизнеса. Тази книга съдържа доказателства, че за страхотни маркетингови постижения в днешно време не е необходим огромен бюджет и предлага лесни рецепти за увеличаване на приходите без излишни разходи. 50-те инструмента, които представя Игор Ман, един от най-известните маркетингови специалисти в Русия, могат да бъдат използвани ефективно при ограничен бюджет за маркетинг или при пълното му отсъствие.

Книгата в

Маркетинг без бюджет

Маркетинг без бюджет by Игор Ман


 

 

№3 Най-хубавото място на света е точно тук (Франсеск Миралес, Каре Сантос)

Един от най-харесваните романи на издателството - изпълнен със смисъл и докосващ сърцето. Това е разказ за едно магично кафене, където в продължение на шест необикновени дни загадъчен мъж, скрити послания и няколко чаши топъл шоколад помагат на главната героиня Ирис да се пребори с миналото си и да потърси надежда в настоящето.

Книгата в

Най-хубавото място на света е точно тукНай-хубавото място на света е точно тук by Francesc Miralles


 

 

№2 Дзен и изкуството на щастието (Крис Прентис)

Половин година след публикуването ѝ, тази книга се превърна в помощник на много хора по пътя към щастието, което ни прави безкрайно удовлетворени от нашата работа. Наши читатели споделиха, че са открили по нещо ново за себе си, което ги е вдъхновило да търсят повече смисъл в ежедневието и да бъдат по-спокойни и усмихнати, защото, както твърди Крис Прентис, „ние сме авторите на всеки следващ момент“.

Книгата в

Дзен и изкуството на щастиетоДзен и изкуството на щастието by Chris Prentiss


 

 

№1 Да прецакаш Дявола (Наполеон Хил)

Абсолютен бестселър и една от вечните класики за личностно развитие. Наполеон Хил ни показва как да премахнем бариерите в ума си, да спрем да се носим по течението и да постигнем успеха, към който се стремим. Положителните отзиви за книгата продължават да растат.

Книгата в

Да прецакаш дявола

Да прецакаш дявола by Napoleon Hill


 

 

 

Какво мислите за тези книги? Чели ли сте някоя от тях? Споделете с нас. :)

Желаем ви успешно начало на есента и прекрасни емоции!