Богинята в теб

Богинята на двайсет и първи век е жена, която е грациозна и все пак силна, емоционална и разсъдлива, спокойна, но и буйна.
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9789549696776
Промо цена 11,96 лв. Редовна цена 14,95 лв.
-
+

Във всяка жена живее богиня – в това е убедена Сиера Бендър, която от години учи жените как да бъдат щастливи и как да излекуват не само телата, но и душите си. Богинята на  двайсет и първи век е жена, която е грациозна и все пак силна, емоционална и разсъдлива, спокойна, но и буйна.

 

Откриването на богинята е процес, изискващ отдаденост и смелост. Точно това преподава Сиера в своя специален център за жени, наречен „Тренировъчен лагер за богини“, както и в уникалната програма за женственост, сила и красота „Четирите тела”. Авторката предлага конкретни начини да възстановим баланса там, където е нарушен – на духовно, ментално, емоционално или  физическо ниво.

 

Практиките, описани в тази книга, включват традиционни йога пози, фитнес и дихателни упражнения, медитация и визуализация, музикотерапия, здравословно хра­нене, енергийно лечение, ароматерапия, работа с емоциите, принципи от модерната и холистичната медицина и др.

 

Пътят към промяната не е лесен, защото изисква вглеждане в себе си и постоянство, но пък гарантирано води до по-добро здраве и удовлетворение във всеки един аспект на живота.

 

Повече информация
Автор Сиера Бендър
Преводач Венета Корнезова
Жанр Популярна психология
Поредица Жената и нейната вселена
Корица Мека корица
Брой страници 400
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 16.05.2016 г.
ISBN 9789549696776
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Богинята в теб
Вашият рейтинг