Буда в работата

Ако търсите мечтаната работа, но не знаете къде и как да я намерите, тази книга е точно за вас.
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494037
Промо цена 10,47 лв. Редовна цена 14,95 лв.
-
+

Ако търсите мечтаната работа, но не знаете къде и как да я намерите, тази книга е точно за вас.

„Буда в работата“ е пътеводител в кариерната действителност на XXI век, който ще ви помогне да намерите (или създадете) своето вдъхновяващо работно място. Книгата представя основните будистки принципи на достъпен език и илюстрира как те могат да ни помогнат да открием смисъла в работата си. Авторката също така предлага лесни за изпълнение упражнения за постигане на спокойствие и изграждане на самоувереност.

За разлика от други наръчници, „Буда в работата“ не дава готови решения. Вместо това книгата обобщава мъдростта на Буда, резултатите от различни изследвания и практиките на водещи международни компании. Целта: след прочитането на книгата читателят да може сам да намери щастието, сигурността и благоденствието, които търси.

„Буда в работата“ е книга за хората, които сме, и за тези, които можем да бъдем, ако поемем отговорност за собствения си живот.

Гийтанджали Пандит е индийски специалист по човешки ресурси и предприемач в областта на управление на знанието. В над 22-годишната си кариера работи за компании като India Today Group, Zee Media Corporation Limited и EIH Limited. Автор е на книги и статии за кариерно управление. Днес Пандит, която приписва успеха си на прилагането на будистката мъдрост на работното място, помага на хора и организации да прилагат на практика принципите, описани в „Буда в работата“.

Откъс от книгата:

Повече информация
Автор Гийтанджали Пандит
Преводач Даниел Пенев
Жанр Самопознание и личностно развитие
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 368
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 6.12.2018 г.
ISBN 9786197494037
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Буда в работата
Вашият рейтинг