Често задавани въпроси

  • Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не е необходимо да сте регистриран потребител, за да направите поръчка от нашия сайт. Създаването на профил Ви дава достъп до ускорен процес за потвърждаване на поръчките, съхраняване на множество адреси за доставка, преглеждане и проследяване на заявки и много други възможности.

  • Мога ли да поръчам книга от чужбина?

Да, можем да Ви изпратим книги в чужбина. Доставката за поръчки от чужбина се извършва чрез „Български пощи“ и е за сметка на получателя.

  • В какви срокове се извършва доставката?

Поръчка, направена в работен ден от 00:00 ч. до 12:00 ч. се обработва в рамките на същия ден. Поръчка, направена в работен ден след 12:00 ч. се обработва на следващия работен ден. Поръчка, направена след 12:00 ч. в петък (или последен работен ден преди почивни дни) се обработва в понеделник (или в първия работен ден). Книгите се доставят с куриер на посочения адрес за доставка на територията на Република България в рамките на три работни дни. Поръчки от чужбина се изпращат с „Български пощи“., а срокът за доставка е между 10 и 20 дни в зависимост от дестинацията. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени от наш сътрудник.