Menu

Философията „Майната му!“

Когато казвате „Майната му!“ вие спирате да вършите нещо, което не ви е приятно, и започвате да правите това, което винаги сте искали; спирате да слушате околните и най-накрая започвате да слушате себе си.

Дайте първото мнение за тази книга

Редовна цена: 10,00 лв.

Промоционална цена: 9,00 лв.

В наличност

Автор Джон Паркин
Преводач Светослав Жалков
Жанр Самопознание и личностно развитие
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 240
Размери 13 х 19,5
Дата на издаване 24.09.2012 г.
ISBN 9789549696509

Описание

Философията „Майната му!“ е западният еквивалент на източната идея за освобождаване и релаксиране от всичко онова, в което сме се вкопчили и което ни тормози. След като изучава в дълбочина различни древни и съвременни духовни учения, Джон Паркин разбира, че източникът на страданието е прекалената привързаност, а пътят към спокойствието е свободата. Проблемът при нас, съвременните хора, е, че ние сме нервни, напрегнати и неспокойни и имаме потребността да контролираме всичко. Ето защо се нуждаем от някаква дръзка команда, която умът ни да разпознае и да му донесе спонтанно усещане за релаксация. А каква по-добра команда от:

Майната му!

• Когато казвате Майната му, вие се освобождавате от нещо – нещо, което ви причинява болка.

• Когато казвате Майната му, вие спирате да вършите нещо, което не ви е приятно, и започвате да правите това, което винаги сте искали; спирате да слушате околните и най-накрая започвате да слушате себе си.

• Когато казвате Майната му, вие преставате да се тревожите и да искате и в крайна сметка сте невероятно щастливи да бъдете себе си и да живеете тук, в настоящия момент. 

Напишете своето собствено мнение

Как оценявате тази книга? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Дайте своята оценка за книгата

Допълнителни предложения

Редовна цена: 14,95 лв.

Промоционална цена: 13,46 лв.

Не е в наличност