Menu

Философията „Майната му!“

Когато казвате „Майната му!“ вие спирате да вършите нещо, което не ви е приятно, и започвате да правите това, което винаги сте искали; спирате да слушате околните и най-накрая започвате да слушате себе си.

Be the first to review this product

Regular Price: $6.27

Special Price: $5.64

In stock

Autor Джон Паркин
Тranslator Svetoslav Zhalkov
Genre Self-knowledge and personal development
Series -
Cover type Paperback
Number of pages 240
Size 13 х 19,5
Date of publishing 24 Sep 2012
ISBN 9789549696509

Description

Философията „Майната му!“ е западният еквивалент на източната идея за освобождаване и релаксиране от всичко онова, в което сме се вкопчили и което ни тормози. След като изучава в дълбочина различни древни и съвременни духовни учения, Джон Паркин разбира, че източникът на страданието е прекалената привързаност, а пътят към спокойствието е свободата. Проблемът при нас, съвременните хора, е, че ние сме нервни, напрегнати и неспокойни и имаме потребността да контролираме всичко. Ето защо се нуждаем от някаква дръзка команда, която умът ни да разпознае и да му донесе спонтанно усещане за релаксация. А каква по-добра команда от:

Майната му!

• Когато казвате Майната му, вие се освобождавате от нещо – нещо, което ви причинява болка.

• Когато казвате Майната му, вие спирате да вършите нещо, което не ви е приятно, и започвате да правите това, което винаги сте искали; спирате да слушате околните и най-накрая започвате да слушате себе си.

• Когато казвате Майната му, вие преставате да се тревожите и да искате и в крайна сметка сте невероятно щастливи да бъдете себе си и да живеете тук, в настоящия момент. 

Write Your Own Review

Upsell Product

Regular Price: $9.37

Special Price: $8.43

Out of stock