Гергана Димитрова

Гергана Димитрова

Гергана Димитрова е на 26 г., родена в Дупница в семейство на инженер и учител. Мечтае да бъде лекар и кандидатства медицина, но в последствие записва в ХТМУ със специалност „Органичен синтез“. От 2018 г. живее в гр. Пловдив. Има по-голяма сестра, Веселина, на 30 г.

Гери стартира своя YouTube канал на 02.01.2015 г., докато е все още студентка. В канала първоначално споделя видеа на тема красота и козметика, а по-късно добавя и такива за лайфстайл, забавни ситуации, влогове и др.

Любимите ѝ хобита са ченете на книги, готвене, кино и пътувания.

Да помага на хората я прави щастлива. Още на 14-годишна възраст организира благотворителен концерт в гр. Дупница, който има за цел набиране на средства за деца със специални образователни потребности, а на 16 години започва да подкрепя организации в борбата с трафика на хора. Заедно с деца от други градове играят постановки в страната, които имат за цел да запознаят тинейджърите с този проблем и да ги научат как да се предпазват. Наградена е с медал за „Почетна личност на гр. Дупница“ от кмета на града заради социалната ѝ ангажираност и множеството благотворителни дейности. От дете тя обожава животните – имала е папагали, рибки, коте, зайчета, а от няколко месеца е стопанин на померана Алфа.

Филтър
Виж като

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока