• %%D%% Ден
  • %%H%% Часа
  • %%M%% Минути
  • %%S%% Секунди

Girl Code

Запознайте се с невероятните истории на дамите, разгадали тайния код на женския успех, и открийте онова място в себе си, където всичко е възможно.
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9789549696837
Промо цена 8,00 лв. Редовна цена 10,00 лв.
-
+

Силните и успели жени не чакат вдъхновението да ги удари като гръм, а се превръщат във вдъхновение за самите себе си.

 

Всеки ден се сблъскваме с негативизма, завистта и съперничеството. Какво би станало обаче ако се освободим от страха и всички предразсъдъци, които не ни позволяват да се развиваме, и започнем да си помагаме? Запознайте се с невероятните истории на дамите, разгадали тайния код на женския успех, и открийте онова място в себе си, където всичко е възможно.

 

Книгата включва десет интервюта с невероятни пред­ставителки на женския бизнес, лидери в своя бранш, които живеят според описаните правила. Всички те са доказателство за онова, което можете да постигнете, ако повярвате в себе си и превърнете женската си сила в част от своя успех. 

 

Girl Code е предназначена за дамите предприемачи, за професионалистките, за жените, които ходят на работа, но допълнително развиват собствен бизнес, както и за тези, които искат да се усъвършенстват. Книгата няма да ви научи как да изградите компания за милиони. Няма да ви разкаже за системи и операционни процеси. Но ще ви научи как да вярвате в себе си, как да установите връзка с вътрешния глас, питащ „защо“, как да изкорените завистта и в крайна сметка да овладеете силата на общуването. Защото това е целта на живота и бизнеса.

Повече информация
Автор Кара Алвил Лейба
Преводач Венета Корнезова
Жанр Самопознание и личностно развитие
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 176
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 31.01.2017 г.
ISBN 9789549696837
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Girl Code
Вашият рейтинг