Най-хубавото място на света е точно тук - луксозно издание

„Най-хубавото място на света е точно тук” е разтърсващ разказ за любовта, за намирането на пътя към себе си и за откриването на щастието в малките неща.
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494013
Промо цена 13,46 лв. Редовна цена 14,95 лв.
-
+

„Най-хубавото място на света е точно тук” е разтърсващ разказ за любовта, за намирането на пътя към себе си и за откриването на щастието в малките неща. Осем кратки думи, които са способни да променят не само живота на Ирис, но може би и твоя...

 

Когато не можеш да се отърсиш от миналото, потърси надежда в магията - тя винаги става в настоящето...

 

Ирис е на трийсет и шест години и след ужасен инцидент, целият свят изглежда губи смисъла си. Една случайна разходка я отвежда до кафенето „Най-хубавото място на света е точно тук”, където в продължение на шест необикновени дни загадъчен мъж, скрити послания и няколко чаши топъл шоколад променят живота й завинаги.

 

Точно така става с миналото: то е навсякъде, но не го виждаме. Затова не успяваме да се отърсим от него с лекота. Ние сме като кораб, останал неподви­жен, защото котвата му е заседнала в дълбините. Това, разбира се, не означава, че не можем да я изтръгнем оттам и да продължим да плаваме по пътя си.

Повече информация
Автор Франсеск Миралес и Каре Сантос
Преводач Боряна Дукова
Жанр Съвременна проза
Поредица Вдъхновяващи истории
Корица Твърда корица
Брой страници 224
Размери 12,4 х 17
Дата на издаване 7.09.2018 г.
ISBN 9786197494013
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Най-хубавото място на света е точно тук - луксозно издание
Вашият рейтинг
Допълнителни предложения