Тринайстото племе

Тази история не започва сега... Не започва и преди хилядолетие... Нейното начало е в древни библейски времена.
Изпрати email на приятел
Наличност: Изчерпано количество
SKU
9789549696639
Промо цена 8,96 лв. Редовна цена 9,95 лв.

Тази история не започва сега...

Не започва и преди хилядолетие...

Нейното начало е в древни библейски времена, когато дванайсетте израилски племена, уморени да чакат завръщането на Мойсей в планината Синай, започват да се кланят на Златния телец. Заради прегрешението си много от хората са поразени от незабавна смърт, но четирисет сред тях получават още по-жестоко наказание - вечен живот на земята. Прогонени от своя народ, те създават свое племе - Тринайстото племе.

Сега, три хилядолетия и половина по-късно, останалите членове на Племето продължават да търсят изкупление на греха си чрез собствено правосъдие - като убиват ненаказани грешници, надявайки се, че така ще си спечелят изгубеното място в Рая. Те са гениални стратези, безпогрешни  убийци и разполагат с най-напреднала технология, за да изпълняват своите мисии. Гневът им е двигател, който не може да бъде спрян. 

Джагър Беърд е охранител на археологически разкопки в подножието на планината Синай. Той не знае нищо за безсмъртните, докато съвсем случайно семейството му не застава на пътя на Племето и на поредната му мащабна акция. Изведнъж Джагър се озовава в битка за бъдещето. Той разбира, че няма избор и трябва да влезе в тази битка, за да спаси семейството си, но как един обикновен човек може да се изправи срещу Тринайстото племе, срещу Племето на безсмъртните?


Това е книга, която не бихте искали да пропуснете. Умопомрачаващ екшън трилър, който ще прикове вниманието ви и ще го задържи до последната страница.

RT-Book Reviews

 

Повече информация
Автор Робърт Липаруло
Преводач Ивалина Иванова
Жанр Трилър
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 496
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 18.07.2014 г.
ISBN 9789549696639
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тринайстото племе
Вашият рейтинг