Menu
 1. Ти си нощта

  Какво ще ти се случи, ако не видиш отново слънчевата светлина? Научете още

  Редовна цена: 11,95 лв.

  Промоционална цена: 10,15 лв.

 2. Сладкото на дъното на пая (Флавия де Лус №1)

  „Сладкото на дъното на пая“ е първата книга от поредицата на канадския писател Алън Брадли за Флавия де Лус, превърнала се в истинско явление в света на криминалната проза. Научете още

  Редовна цена: 13,95 лв.

  Промоционална цена: 11,85 лв.

 3. Благосклонната чума

  „Благосклонната чума“ е роман антиутопия, красива алегория на идеята за силата на свободната воля и стремежа към истината. История за израстването, за търсенето на собствения път отвъд ограниченията на обществото и за връщането към корените ни тогава, когато сме намерили себе си.

  Научете още

  Редовна цена: 7,95 лв.

  Промоционална цена: 6,76 лв.

 4. Преследвана от сенки (Флавия де Лус №4)

  Четвъртият роман с главна героиня Флавия де Лус, в който момичето проявява отново наблюдателността и острия си ум, съчетани с щипка ирония – точно толкова, че да не наруши изтънчения стил.

  Научете още

  Редовна цена: 6,95 лв.

  Промоционална цена: 5,90 лв.

 5. Червена херинга без горчица (Флавия де Лус №2)

  „Червена херинга без горчица“ продължава традицията на превърналите се в запазена марка на Брадли класически криминален стил, черен хумор и находчивост на Флавия де Лус, като същевременно изненадва читателя с ново неразгадаемо престъпление.

  Научете още

  Редовна цена: 6,95 лв.

  Промоционална цена: 5,90 лв.

 6. Номерът с въжето (Флавия де Лус №3)

  История в духа на класическите криминални романи, в която развръзката като че ли периодично се люлее пред погледа на читателя, но така и не стига до него до финалните страници.

  Научете още

  Редовна цена: 6,50 лв.

  Промоционална цена: 5,53 лв.

 7. Гавин и завръщането на магията

  Отдавна, преди много векове, на света имало магия, щастливи звезди и русалки. Но един ден Дарът бил изгубен и всичко това се превърнало в мит... Научете още

  Редовна цена: 19,95 лв.

  Промоционална цена: 9,95 лв.

 8. Парченца от нашия живот

  „Парченца от нашия живот” разказва за болката от загубата на тези, които най-много обичаме. Това е история за силата на приятелството, любовта и доверието, която ще завладее сърцата ви по един нов начин. Научете още

  Редовна цена: 11,95 лв.

  Промоционална цена: 10,15 лв.

 9. Времето отвътре

  „Времето отвътре“ е книга за грижата, обичта между двама братя и сериозните последствия от драматичните обрати в живота на един тийнейджър.

  Научете още

  Редовна цена: 12,95 лв.

  Промоционална цена: 11,00 лв.