Как открих наивността си

Новата автобиография на Ричард Брансън

Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494051
Промо цена 19,96 лв. Редовна цена 24,95 лв.
-
+

Преди 50 години сър Ричард Брансън полага основите на Virgin Group – конгломерата, в който днес влизат над 400 компании и чиято уникалност не може да остане незабелязана. Новата автобиография „Как открих наивността си“ започва оттам, където „Как изгубих наивността си“ завършва – в зората на новото хилядолетие. Това е продължение на историята на една от най-динамичните марки в света, която през последните 20 години не спира да разширява границите на възможното. В „Как открих наивността си“ Ричард Брансън споделя всички възходи и падения на Virgin и все повече насочва предприемаческия си поглед към общественозначими каузи.

Надникнете зад определението „богат бизнесмен“ и разберете как се създават и развиват стотици компании, как се чупят световни рекорди, как мечтата ти да изпратиш туристи в Космоса е напът да се осъществи, как домът ти се превръща от лодка в собствен остров, как се поддържа сплотено семейство от 30 години и как ставаш супер дядо за своите внуци, радвайки се на личните и професионални успехи, за които се бориш всеки ден. И всичко това подплатено с много смях, сълзи, щуротии, урагани и истории с личности като Нелсън Мандела, Барак Обама, Бил Гейтс, Ед Шийрън, Кейт Мос, Рупърт Мърдок и други.

Насладете се на страхотните фотографии, допълващи текста, и разберете как Ричард Брансън, верен на приключенския си дух и мотото „Майната му! Да го направим!“, прави всичко за първи път – и после пак.

 

„Очаква ви пътешествие в съзнанието на една от най-удивителните личности на нашето време.“

Светослав Иванов, журналист, „120 минути“

Откъс от книгата:

Повече информация
Автор Ричард Брансън
Преводач Бистра Георгиева
Жанр Биографии, автобиографии
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 608
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 12.02.2019 г.
ISBN 9786197494051
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как открих наивността си
Вашият рейтинг
Допълнителни предложения