Книга за трансформацията

Тази книга предлага знания и помощ на всеки човек, тръгнал по пътя на своето лично духовно осъзнаване. Тя е истински пътеводител с подробна карта на това какво ни очаква по пътя, как да разпознаем препятствията и как да преминем по-леко през тях.

Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9789549696608
Промо цена 13,46 лв. Редовна цена 14,95 лв.
-
+

Реалността, описана в тази книга, без съмнение е като от научна фантастика. В нея се говори за свят, в който хората могат сами да лекуват себе си, да общуват телепатично, имат развити свръхестествени способности, реализират своя вроден творчески потенциал, влизат в контакт с извънземни цивилизации и са преодолели границите на ума и на материята. Според изследователя на съзнанието, Лиса Барета, обаче този свят е напълно истински и ние вече сме се запътили към него. В отговор на все по-разпространените в последно време виждания, че хората навлизат в ера на по-голяма осъзнатост и повишена сензитивност, книгата на Лиса Барета е един чудесен източник на знания и прозрения по въпросите, които си задаваме:

 

  • Има ли истина в твърденията за прераждането на човечеството и какво точно ще се случи по време на прехода?
  • Каква е истинската ни природа?
  • Какво точно представлява трансформацията на съзнанието?
  • Как да използваме своите по-висши сетива и как да приспособим телата и умовете си към навлизането на новите енергии?

 

 

За автора

 

Лиса Барета е астролог, интуитивен консултант, сертифициран рейки лечител и изследовател в областта на съзнанието и екстрасензорните способности. Умението ù да изготвя индивидуални астрологични карти и нейната интуиция са ù спечелили многобройни последователи в САЩ, Канада, Великобритания и Близкия изток.

Лиса намира пътя към самопознанието и трансформацията благодарение на знанието, което черпи от минали прераждания, както и от дългогодишните си занимания с езотерични науки. По време на своето лично пътуване тя се докосва до по-висшите измерения и за първи път споделя впечатленията си от преживяното в настоящата книга.

Лиса живее със семейството си във Филаделфия, щата Пенсилвания, САЩ.

Повече информация
Автор Лиса Барета
Преводач Венета Корнезова
Жанр Самопознание и личностно развитие
Поредица В лабиринта на истината
Корица Мека корица
Брой страници 272
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 11.11.2013 г.
ISBN 9789549696608
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Книга за трансформацията
Вашият рейтинг