Коремни мускули

С помощта на тази книга ще разберете как най-правилно да тренирате коремните си мускули, каква функция изпълняват те, както и как да ги подчертаете. 

Изпрати email на приятел
Наличност: Изчерпано количество
SKU
9789549696622
Промо цена 8,96 лв. Редовна цена 9,95 лв.

„Джонатан Рос достига до същността на темата в „Коремни мускули“. Силно препоръчвам този иновативен и свеж подход!“

- Д-р Пам Пийк, водеща на предаванията Could You Survive? и National Body Challenge по Discovery Health


В продължение на години тренировките на коремните мускули се основаваха на техники, уреди и приложения, които натоварваха единствено коремната мускулатура, сякаш тя не е обвързана с останалите части на тялото. Време е да сложим край на каменната ера в упражненията за коремната област.

Изваяните коремни мускули се постигат с много повече от коремни преси и най-новата „чудодейна“ диета. За да постигнете желания резултат от красиви коремни плочки, имате нужда от план, изграден от доказано ефективни и разумни упражнения и хранителен режим. Имате нужда от „Коремни мускули“ на Джонатан Рос.

В „Коремни мускули“ доказаният фитнес инструктор Джонатан Рос предлага цялостна стратегия за изграждането и поддържането на силна и красива коремна област. С помощта на тази книга ще разберете как най-правилно да тренирате коремните си мускули, каква функция изпълняват те, както и как да ги подчертаете. Актуалната информация, която ни дава Рос, разбулва едни от най-разпространените митове, които пречат дори на най-запалените фитнес маниаци да постигнат желания резултат. 

Книгата съдържа над 60 основни упражнения, идеи за конкретни тренировъчни планове, както и съвети за прилагане на резултатите от най-новите проучвания в сферата на здравословното хранене, които ще ви помогнат да подсилите и задържите резултата от вашите тренировки.

„Коремни мускули“ е новият пътеводител в света на фитнеса и здравословния начин на живот.

Повече информация
Автор Джонатан Рос
Преводач Мартина Китанова
Жанр Фитнес
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 200
Размери 19,5 х 25,5
Дата на издаване 9.06.2014 г.
ISBN 9789549696622
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Коремни мускули
Вашият рейтинг