Луна на прозореца

„Тих, камерен роман за непознатите пътеки между сърцето и разума, написан с интелектуална дълбочина и психологическа прозорливост.“ - Силвия Недкова
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494082
Промо цена 13,46 лв. Редовна цена 14,95 лв.
-
+

Ева и Филип са европейски творци, живеещи в Южна Африка. Тяхната връзка е дълбоко емоционална и интелектуална, но е поставена пред изпитание. Дали вината е достатъчно основание да се откажеш от това, което обичаш? Дали любовта към семейството може да бъде сравнена с любовта към работата и творчеството?

„Луна на прозореца“ е психологически роман за вечното търсене на пътя и за болезнените конфликти, които хората преодоляват ежедневно, за да запълнят празнотата в себе си. Това е една история, отговаряща на въпросите какво печелим, когато привидно губим и какво губим, когато привидно печелим.

„Луна на прозореца“ е космополитна книга, човешка в наднационален смисъл. Драмата е по-дълбока от видимото, образите са по-скоро силуети, позволяващи на всеки човек да се разпознае в очертанията им и да намери отговори на въпроси, които понякога дори не смее да си зададе.

 

Силвия Недкова

Откъс от книгата:

Отзиви в

 

Повече информация
Автор Антоанета Славова
Жанр Съвременна проза
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 264
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 31.05.2019 г.
ISBN 9786197494082
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Луна на прозореца
Вашият рейтинг