Menu

Методът Virgin

Интересните истории от богатия личен опит на Ричард Брансън ни позволяват да надникнем в същността на един забележително различен и авантюристичен лидерски модел.

Дайте първото мнение за тази книга

Редовна цена: 18,00 лв.

Промоционална цена: 14,40 лв.

В наличност

Автор Ричард Брансън
Преводач Бистра Георгиева
Жанр Бизнес и финанси
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 344
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 28.04.2017 г.
ISBN 9789549696851

Описание

Има разлика между това да бъдеш шеф и да бъдеш лидер.

Вдъхновяващият и емблематичен Ричард Брансън никога не се е боял от необичайните предизвикателства, които други хора (включително и негови колеги) са смятали за чиста лудост. С присъщата си откровеност и чувство за хумор той споделя принципите, които вдъхват живот на империята Virgin Group вече повече от 40 години.

Интересните истории от богатия личен опит на Брансън ни позволяват да надникнем в същността на един забележително различен и авантюристичен лидерски модел. Разберете защо забавлението, страстта и изкуството на слушането са ключовите елементи на това, което голямото му семейство от служители нарича „Методът Virgin“.


Бизнес инстинктите на Ричард Брансън се допълват от способността му да мотивира служителите си. Акой не би искал да работи така – той държи да се увери, че всички, абсолютно всички се забавляват колкото него.  

– Time


Тази уникална гледна точка за бизнеса всъщност принадлежи на човек, който напуска училище на 16 години, страда от дис-лексия и никога не е работил за никого, освен за самия себе си.

Ричард Брансън е известен със своето мислене „out of the box“ – израз, който той ненавижда – но твърди, че „никога няма да ти се наложи да мислиш извън кутията, ако не позволиш на никого да построи такава около теб“.

Напишете своето собствено мнение

Как оценявате тази книга? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Дайте своята оценка за книгата

Допълнителни предложения

Редовна цена: 18,00 лв.

Промоционална цена: 14,40 лв.

Редовна цена: 13,95 лв.

Промоционална цена: 12,56 лв.

Редовна цена: 17,95 лв.

Промоционална цена: 14,36 лв.