Наполеон Хил - моят ментор

Вечни принципи, които ще ви изведат на ново ниво на успех

Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494334
Промо цена 10,36 лв. Редовна цена 12,95 лв.
-
+

Запознайте се с двама необикновени души – Наполеон Хил и Дон Грийн.

Наполеон Хил е автор на една от най-великите книги за личностно развитие „Мисли и забогатявай“, чиито идеи са основополагащи за всички следващи автори в областта на самоусъвършенстването. Роден е на 26 октомври 1883 г. в град Паунд, в Апалачите, щата Вирджиния. Чрез своите книги Хил успява да предаде не просто теоретично знание, а практически принципи, които променят живота на много хора и ги извеждат на пътя към високите постижения в личния и професионалния живот.

Един от тези хора е Дон Грийн – син на миньор, също роден в град в Апала-чите – Стратън, щата Вирджиния. Благодарение на предприемаческия си дух, той поставя началото на първото си бизнес начинание едва на 15-годишна възраст – събира такса от желаещите да видят мечката му – домашен любимец. На 42 години оглавява небанкова финансова институция, а наближавайки 60-годишнината си, Дон приема поста изпълнителен директор на фондация „Наполеон Хил“ и успява да изведе работата на фондацията на ново ниво на успех.

За съжаление, Наполеон Хил и Дон Грийн никога не се срещат. Но Дон приема Наполеон Хил за свой ментор, защото успява да разбере – и по-важното – да приложи в живота си важните принципи от неговата философия на успеха.

 

„Учим по два начина – от общуване с други хора и от книги. Ако не слушаме някого другиго, нямаме много добър шанс да напреднем в живота. Приемаме някои неща за даденост дори когато можем да ги променим. Но четенето и общуването с други хора стават част от същността ни.“

Дон Грийн

 

В книгата ще откриете:

• философията на успеха, която прави Наполеон Хил известен;

• личните познания на Дон Грийн за Хил, включително истории и прозрения, които не са публикувани досега;

• принципите зад „Мисли и забогатявай“ и защо остават актуални и днес;

• как да използвате силата на Наполеон Хил за себе си;

• инструментите, необходими за разкриването на тайните на израстването, креативността, силата и постигането, които са скрити във всеки от нас.

 

„Ще разберете как тези двама души, родени в провинциалните Апалачи и започнали с оскъдни финансови ресурси, са изживели американската мечта… Ако те са могли, със сигурност и вие можете да изживеете своите мечти.“

Дан Стратцъл (автор на предговора)

Повече информация
Автор Дон Грийн
Преводач Бистра Георгиева
Жанр Самопознание и личностно развитие
Корица Мека корица
Брой страници 204
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 19.10.2021 г.
ISBN 9786197494334
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Наполеон Хил - моят ментор
Вашият рейтинг