Стройни бедра: Упражнения и хранене за стегнати и красиви крака

Тази книга разкрива принципите на нов начин на живот, с който ще изглеждате по-добре и ще се радвате на красиви и стройни бедра.

Изпрати email на приятел
Наличност: Изчерпано количество
SKU
9789549696042
Промо цена 5,40 лв. Редовна цена 6,00 лв.

Тази книга разкрива принципите на нов начин на живот, с който ще изглеждате по-добре и ще имате повече енергия. Вместо да спазвате диети, изискващи досадно броене на калории и ограничен избор от храни, Карън Бърк - дерматолог и учен-изследовател по проблемите на храненето, обяснява как да се радвате на красиви и стройни бедра чрез специално разработена за целта техника, включваща:

- Актуална информация за структурата на кожата и регулацията на метаболизма. Като физиолог и учен авторката разкрива новите научни открития за това какво представлява целулитът и как можете да го ограничите. Специално внимание е отделено на пилинга на кожата и масажа.

- Ефективна програма от лесни за изпълнение физически упражнения, които за кратко време подобряват външния вид на кожата. Като следвате тези съвети, ще разработите без усилия своя тренировъчна програма. Много от упражненията са избрани, така че да ги изпълнявате навсякъде – докато четете книга, говорите по телефона или сте седнали пред бюрото в офиса. Програмата включва 4 основни типа упражнения – изометрични движения, аеродинамични разтягания, упражнения за изтъняване на бедрата и аеробни упражнения.

- Специално създаден за борба с целулита хранителен режим, който позволява да се храните достатъчно и здравословно, без да се налага да гладувате. В основата му е храненето с малко мазнини и без захар. Ще научите как да замените някои продукти в любимите си ястия – така че промяната да бъде само във вашата фигура, а не във вкуса на храните.

Повече информация
Автор Карън Бърк
Преводач Орлин Фотев
Жанр Фитнес
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 128
Размери 15 х 21
Дата на издаване 3.04.2008 г.
ISBN 9789549696042
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Стройни бедра: Упражнения и хранене за стегнати и красиви крака
Вашият рейтинг