Често задавани въпроси

 • Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

  Не е необходимо да сте регистриран потребител, за да направите поръчка от нашия сайт. Създаването на профил Ви дава достъп до ускорен процес за потвърждаване на поръчките, съхраняване на множество адреси за доставка, преглеждане и проследяване на заявки и много други възможности.

 • Мога ли да поръчам книга от чужбина?

  Да, можем да Ви изпратим книги в чужбина. Доставката за поръчки от чужбина се извършва чрез „Български пощи“ и е за сметка на получателя.

 • В какви срокове се извършва доставката и колко ще ми струва?

  Поръчка, направена в работен ден от 00:00 ч. до 12:00 ч. се обработва в рамките на същия ден. Поръчка, направена в работен ден след 12:00 ч. се обработва на следващия работен ден. Поръчка, направена след 12:00 ч. в петък (или последен работен ден преди почивни дни) се обработва в понеделник (или в първия работен ден). Книгите се доставят с куриер на посочения адрес за доставка на територията на Република България в рамките на три работни дни. Поръчки от чужбина се изпращат с „Български пощи“, а срокът за доставка е между 10 и 20 дни в зависимост от дестинацията. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени от наша страна.

  Цената на доставка за България е 4,90 лв. до офис на „Спиди“ или до Ваш адрес. Доставката е безплатна при поръчки над 35 лв.

 • С коя куриерска фирма работите?

  Работим с куриерска фирма „Спиди“. Доставката може да бъде направена както до удобен за Вас офис на куриера, така и до личен адрес.

 • Ако съм получил/а грешен артикул, какво трябва да направя?

  Ако сте получили грешен артикул при доставка, е необходимо да се свържете с наш сътрудник на телефон 02/418 23 08 или по имейл на [email protected].

 • Мога ли да обединя поръчките си, ако съм направил повече от една?

  Да, за целта е необходимо да се свържете с наш сътрудник по имейл на [email protected].

 • Мога ли да поръчам по телефон или по имейл?

  Да, можете. Телефон за поръчки: 02/418 23 08, имейл: [email protected]

 • Мога ли да поръчам чрез Facebook или Instagram?

  Да, можете. Изпратете ни какво желаете да поръчате, Вашите две имена, телефон и удобен за Вас офис на Speedy/личен адрес.


  Facebook: https://www.facebook.com/AMG.Publishing

  Instagram: https://www.instagram.com/amg_publishing/

 • Какво означава „бърза поръчка“?

  Можете да направите бърза поръчка на страницата на конкретен продукт, като оставите своите имейл и телефонен номер. Ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите за доставка.

  ВАЖНО!!! Бързата поръчка не означава по-бързо получаване на книгата/книгите.

 • Мога ли да намеря вашите книги в книжарниците?

  Да, нашите книги се предлагат във всички големи книжарници.

  ВАЖНО!!! Промоционалните пакети и продуктите с подарък можете да закупите само на нашия сайт.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки