• %%D%% Ден
  • %%H%% Часа
  • %%M%% Минути
  • %%S%% Секунди

Пакет „Жените в бизнеса“

В теб е силата да се учиш и развиваш!
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197495555
Промо цена 27,95 лв. Редовна цена 39,90 лв.
-
+

„Бизнес на високи токчета“

Тамара Мелън и Уилиам Патрик

Завладяващ мемоар на гениалната жена, създала най-сексапилните обувки.

– Mail on Sunday

 Зад блясъка на модния подиум, в света на лукса и парите нещата не са такива, каквито изглеждат.

Тамара Мелън, съосновател на обувната империя JimmyChoo, за първи път разкрива своята забележителна и шокираща история за трудностите по пътя към успеха и високата цена, която плаща, за да превърне инвестиция от £150 000 в компания за милиарди долари.

Труден семеен живот, битки с депресията и престой врехабилитационен център белязват завинаги живота наТамара, но това помага да се изправи срещу себе си и да стане една от най-успешните бизнес жени в света.

 Почитателите на „Сексът и градът” ще се влюбят в тази книга – перфектна за любителките на модата.

–Sunday Times

 Тамара Мелън е удостоена от кралицата с Ордена наБританската империя и това привлича вниманието на медиикато Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar и Wall Street Journal.

„Бизнес на високи токчета“ е книга за любителите на модата, за тези, които се интересуват от бизнес и предприемачество, както и за всеки, който обича историите за пари, власт и високи токчета.

„Girl Code“

Кара Алвил Лейба

Силните и успели жени не чакат вдъхновението да ги удари като гръм, а се превръщат във вдъхновение за самите себе си.

 

Всеки ден се сблъскваме с негативизма, завистта и съперничеството. Какво би станало обаче ако се освободим от страха и всички предразсъдъци, които не ни позволяват да се развиваме, и започнем да си помагаме? Запознайте се с невероятните истории на дамите, разгадали тайния код на женския успех, и открийте онова място в себе си, където всичко е възможно.

 

Книгата включва десет интервюта с невероятни пред­ставителки на женския бизнес, лидери в своя бранш, които живеят според описаните правила. Всички те са доказателство за онова, което можете да постигнете, ако повярвате в себе си и превърнете женската си сила в част от своя успех. 

 

Girl Code е предназначена за дамите предприемачи, за професионалистките, за жените, които ходят на работа, но допълнително развиват собствен бизнес, както и за тези, които искат да се усъвършенстват. Книгата няма да ви научи как да изградите компания за милиони. Няма да ви разкаже за системи и операционни процеси. Но ще ви научи как да вярвате в себе си, как да установите връзка с вътрешния глас, питащ „защо“, как да изкорените завистта и в крайна сметка да овладеете силата на общуването. Защото това е целта на живота и бизнеса.

„45 татуировки на мениджъра“

Максим Батирев (Комбат)

Tатуировката е важно послание. Тя остава за цял живот, за да ни напомня нещо съществено.

45-те татуировки на мениджъра са основните уроци, научени по трудния начин от топмениджъра Максим Батирев. Те припомнят на съвременния ръководител как да се отнася със своите служители, как да действа в критични ситуации и как да запази личната си мотивация. Във всяка глава от книгата, която е татуировка в паметта и сърцето на мениджъра, има лишения, радост, успехи и провали, но и най-безценното – удовлетворението от постигнатия резултат.

Книгата е предназначена за всеки, който обича да се развива и иска да успее в професионалния си път.

Благодарение на изключителния опит на автора и интелигентното му чувство за хумор, описаните ситуации са толкова близки до читателя, че веднага могат да бъдат разбрани и почувствани.

„45 татуировки на мениджъра“ печели наградата „Електронна буква“ в категорията бизнес книга на годината за 2014 г., както и „Наградата на Рунет“ за най-продавана бизнес книга в Русия през 2014 г.

Повече информация
Автор Кара Алвил Лейба
Корица Мека корица
Брой страници 752
Размери 14,5 х 21
ISBN 9786197495555
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пакет „Жените в бизнеса“
Вашият рейтинг
Допълнителни предложения