Menu

Пътят на осъзнатия мъж

Духовен наръчник за справяне с предизвикателствата с жените, работата и сексуалните желания

Нова

Редовна цена: 16,95 лв.

Промоционална цена: 13,56 лв.

В наличност

Автор Дейвид Дейда
Преводач Бистра Георгиева
Жанр Популярна психология
Поредица Не
Корица Мека корица
Брой страници 256
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 26.08.2021 г.
ISBN 9786197494280

Описание

Каква е истинската ви цел в живота? Какво всъщност искат жените? Какво ви прави добър в леглото? Ако сте мъж, който чете това, несъмнено сте си задавали тези въпроси, но може да не сте имали голям късмет да намерите отговорите им. Досега.

В книгата „Пътят на осъзнатия мъж“ Дейвид Дейда изследва най-важните въпроси в живота на мъжете – за кариерата и семейството, жените и интимността, любовта, духовността и взаимоотношенията, за да предложи практически наръчник за живота на един мъж – живот на почтеност, автентичност и свобода. Дейвид Дейда ви дава ясни съвети и практики на ума и тялото, които да ви помогнат да реализирате своя пълноценен живот незабавно и без компромиси.

„Тази книга е наръчник за определен нов вид развиващ се мъж. Този мъж е безсрамно мъжествен – той е целеустремен, уверен и постоянен, живее живота, който е избрал, с дълбок интегритет и чувство за хумор. Освен това е чувствителен, спонтанен и духовно жив и отдава сърцето си, за да открие и да живее според личната си дълбока истина.“

Дейвид Дейда

„Мъжете често поправят или съветват жените, смятат ги за ирационални и вдигат ръце от женското мърморене или драматично преживяване на нещата. За да избегнем това, трябва да проумеем, че жената преживява света различно от мъжа и не трябва да се опитваме да я променяме или опитомим, а да работим с тази необуздана женска енергия. В крайна сметка точно тя е, която ни възбужда и привлича сексуално.“

Д-р Иван Владимиров – Нав

автор на предговора

 

Откъс от книгата:

Напишете своето собствено мнение

Как оценявате тази книга? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Дайте своята оценка за книгата

Мнения на клиенти

  • Би помогнало закупуването й да направя добър подарък на добър мъж. Мнение на Галя Христова / (Публикувано на 16.08.2021)
    Дайте своята оценка за книгата
    Дано има ефект

Допълнителни предложения

Редовна цена: 42,90 лв.

Промоционална цена: 35,95 лв.

Редовна цена: 96,90 лв.

Промоционална цена: 66,95 лв.

Редовна цена: 14,95 лв.

Промоционална цена: 13,46 лв.

Редовна цена: 87,70 лв.

Промоционална цена: 59,95 лв.