Планер на необикновената жена

Сбъдни своята вълшебна година!
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494983
Промо цена 23,96 лв. Редовна цена 29,95 лв.
-
+

В ръцете си държиш един вълшебен планер, с който те каня да отключиш вратите към най-смелите си мечти и да изживееш една година, изобилна на щастие, любов и радост.

 

За предстоящата необикновена година съм ти подготвила много нови здравословни навици, план за топ форма, място за ежедневните задачи (или за ежедневни размисли), ежемесечен план и равносметка, сутрешна настройка, списък с книги, които да прочетеш, и приключения, които искаш да осъществиш, послания за всеки месец, цитати за всяка седмица и още много неща. Опитах се да напълня страниците на твоя планер с много вдъхновение. Да разпръсна из него плам за действие. Опитах се да направя настоящия тефтер твой добър приятел, който да ти помага, докато осъществяваш своята най-необикновено сладка година.

Моника Василева

 

Планерът е чудесно допълнение към книгата „Дневник на необикновената жена“. Може да се използва и напълно самостоятелно.

 

 

Моника Василева е автор на книгите „Подари си желаното тяло“, „Дневник на необикновената жена“, „Когато Ина срещна Ян“ и „Изгревът“. Освен че пише книги, Моника работи като терапевт тяло, консултант по здравословно хранене,  води лекции, пише статии и е приела за своя мисия чрез творчеството си да помага на колкото може повече хора да случат най-красивите изгреви, които носят вътре в себе си.

 

Част от планера:

 

 

 

 

 

Повече информация
Автор Моника Василева
Корица Твърда корица
Брой страници 224
Размери 16 х 21
Дата на издаване 24.12.2020 г.
ISBN 9786197494983
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Планер на необикновената жена
Вашият рейтинг