Денят на мъртвите

ЕПИЧНИЯТ ФИНАЛ, КОЙТО НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ

Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494389
Промо цена 17,96 лв. Редовна цена 19,95 лв.
-
+

Ние всички сме просто листа по дърветата...

и есента наближава.

 

Преди десетилетие психотерапевтът Фрида Клайн попада в света на Дийн Рийв – жесток убиец, способен да се представи за почти всеки, човек, който може да изчезне безследно, психопат, следващ Фрида като сянка.

Оттогава Фрида работи със, а понякога и срещу лондонската полиция за разрешаването на най-заплетените криминални случаи. Сега тя се укрива, принудена от обстоятелствата и опитваща се да предпази близките си от Рийв. Когато обаче серия от убийства бележи завръщането му, Фрида трябва да излезе на светло, за да се изправи срещу своя враг.

Убийствата продължават, посланията стават все по-ясни и Фрида се впуска в опасна игра на котка и мишка. В ума ѝ проблясва една мисъл... която може да е началото на края.

 

„Перфектният завършек на поредицата с Фрида Клайн.“ – Booklist

 

Ники Френч е псевдоним на британското писателско дуо Ники Джерард и Шон Френч. Двамата журналисти се женят през 1990 г. и започват да пишат първата си съвместна книга през 1995 г. До 2022 г. Ники и Шон заедно написват повече от двайсет книги, издадени на над 30 езика. Осем от тях са от поредицата психологически трилъри с главна героиня психотерапевтът Фрида Клайн.

 

Откъс от книгата:

 

Повече информация
Автор Ники Френч
Преводач Антоанета Тошева
Жанр Трилър
Поредица Фрида Клайн
Корица Мека корица
Брой страници 472
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 1.05.2022 г.
ISBN 9786197494389
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Денят на мъртвите
Вашият рейтинг