Препоръки за Коледния панаир на книгата

Знаете ли, че да направите коледен подарък книга е сред топ предложенията във всички предпразнични класации? Специалистите в областта могат да ви предложат дълги списъци в защита на твърдението, че няма по-добър подарък от книгата, а ние определено им вярваме. Така че, ако родата ви не е пълна с хора, които по-скоро ще изчакат да излезе филма, книгата може да се окаже страхотен подарък за вашите приятели и роднини, а защо не и за вас самите. Ето защо няма как да пропуснете събитието с най-голям избор от заглавия на едно място, а именно Софийския международен панаир на книгата!

За да внесем малко улеснение, ще ви представим нашата класация от топ 5 на новите ни заглавия:

№1 Буда в работата

Със задаващата се нова година често си пожелаваме: „нова година, нова работа“, а тази книга е ударен старт. Тя е за всички, които търсят мечтаната работа, но не знаят как да я открият. Книгата предлага основни будистки принципи, които се превръщат в идеалния съветник в търсенето на смисъла в работата ни.

№2 Решение за милиони

Какво по-добро време от края на годината, за да се замислим за нови инвестиции? Тази книга е предназначена за хората, които знаят важността на инвестирането и искат да развият своите умения в него. Тя ще ви даде най-добрите съвети, за да направите най-добрия инвестиционен избор и да спечелите.

№3 Маркетинг без бюджет

Ако ви влече маркетинга и искате да увеличите приходите си с малко разходи тези съвети ще ви помогнат по пътя към успеха. Книгата съдържа 50 ефективни маркетингови инструмента, които могат да бъдат използвани при ограничен бюджет. Какъв по-добър коледен подарък?

№4 45 татуировки на мениджъра

Книгата е за всички, които искат да развият мениджърските си умения или желаят да израстват и успяват в професионалния си път. Основни уроци припомнят на съвременния ръководител как да се отнася със служителите си, как да действа в критични ситуации, как да запази личната си мотивация и да напредва професионално.

№5 Ти си нощта

Ако все пак покрай Коледа не ви се развиват личностни умения, няма по-добър избор от завладяващ роман, който ще ви държи в напрежение през цялото време. Изборът между светлината и мрака, битката със самия себе си и търсенето и намирането на правилния път и вземането на решения, променящи живота са част от премеждията, с които ще се сблъска Рай.

Тези и още много заглавия ще можете да намерите на Коледния панаир на книгата в НДК. Ще ни откриете на щанд Б2 от 11 – 16 декември, от 10 до 20 часа. Очакваме ви с коледно настроение, много отстъпки и подаръци.

Автор: Кристина Захариева

Коментари

    Няма коментари към тази публикация.

Остави коментар