• %%D%% Ден
  • %%H%% Часа
  • %%M%% Минути
  • %%S%% Секунди

Продължавай напред

10 начина да останеш креативен в добри и лоши дни. Нова порция вдъхновение след „Кради като артист“ и „Покажи своето творчество“.
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494181
Промо цена 10,36 лв. Редовна цена 12,95 лв.
-
+

Продължавай да работиш. Продължавай да играеш. Продължавай да твориш.

В предишните си книги „Кради като артист“ и „Покажи своето творчество“, и двете бестселъри на New York Times, Остин Клиън дава на читателите си ключове за разкриване на креативността и им показва как да бъдат забелязани в света на творчеството. Сега авторът ни предлага най-вдъхновяващата си книга до момента, в която са включени десет прости правила за това как да останем креативни, фокусирани и верни на себе си в добро и лошо.

Творческият живот няма крайна точка. Той не е линия, а крива. Така че открий ежедневната си рутина, защото днес е единственият ден, който има значение. Прекъсни връзката със света, за да се свържеш със себе си – понякога е достатъчно само да превключиш на самолетен режим. Излизай навън и се разхождай (както режисьорът Ингмар Бергман казва на дъщеря си, „Демоните мразят чистия въздух“). Обръщай внимание на какво обръщаш внимание. Тревожи се по-малко за правенето на нещата и повече за стойността на това, което правиш. Вместо да се фокусираш върху оставянето на свой отпечатък, работи за това да оставиш нещата по-добри, отколкото си ги намерил.

 „Продължавай напред“ е за всеки, който се опитва да води смислен и продуктивен живот.

Повече информация
Автор Остин Клиън
Преводач Бистра Георгиева
Жанр Самопознание и личностно развитие
Корица Мека корица
Брой страници 224
Размери 15 х 15
Дата на издаване 6.07.2020 г.
ISBN 9786197494181
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Продължавай напред
Вашият рейтинг