Menu

Програмата alli

Целта на програмата, представена в тази книга, е да подходите съзнателно към начина си на живот и да постигнете желания краен резултат – успешно и здравословно отслабване.

Be the first to review this product

Regular Price: $3.76

Special Price: $3.38

In stock

Autor Колектив
Тranslator Martina Kitanova, Anastasiya Guymisheva
Genre Health and diets
Series -
Cover type Paperback
Number of pages 368
Size 14,5 х 21
Date of publishing 30 Apr 2009
ISBN 9789549696189

Description

alli е единственото лекарствено средство за отслабване, разрешено за продажба без рецепта в Европейския съюз. Само че тези, които си мислят, че тук става дума за магическо хапче с мигновен ефект, ще се окажат излъгани. Защото приемането му изисква спазването на цяла подрепяща програма, чиито основни елементи са нискокалорично, бедно на мазнини хранене и повишена физическа активност. Целта на програмата е да подходите съзнателно към начина си на живот и да постигнете желания краен резултат – успешно и здравословно отслабване

Тази книга представя всички елементи на програмата, а именно:

· Обяснение как действа програмата и за кого е подходяща.

· Ценна информация за храненето и ролята на мазнините.

· Съвети за приготвяне на храната, пазаруване и хранене според изискванията на диетата (включително подходящи ястия и напитки от менютата на популярни вериги заведения за хранене)

· Лесни за следване хранителни планове – какво да консумираме всеки ден на закуска, обяд и вечеря.

· Идеи за повишаване на физическата активност и указания колкото интензивна трябва да бъде тя, за да доведе до желаната загуба на тегло.

· Близо 200 рецепти за вкусни ястия, напълно приложими с изискванията на диетата – около една четвърт от тях са от българската кухня и са специално разработени за целите на програмата, а останалите са подбрани от най-известните световни кухни.


Книгата „Програмата alli“ е изцяло адаптирана към потребностите на българските читатели, благодарение на консултантите на българското издание и автори на предговорите към него: д-р Мария Папазова – холистичен лекар и нутриционист, и Ангел Трендафилов – консултант по фитнес.

Write Your Own Review

Upsell Product

Regular Price: $9.40

Special Price: $8.46

Regular Price: $4.70

Special Price: $4.23

Regular Price: $3.76

Special Price: $3.38

Out of stock