Like a Virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище

Независимо дали желаете да основете свой собствен бизнес, да подобрите лидерските си умения, или да почерпите вдъхновение от един от най-изявените и уважавани предприемачи и бизнес лидери, Ричард Брансън е тук, за да ви даде всички отговори.

Дайте първото мнение за тази книга

Редовна цена: 17,95 лв.

Промоционална цена: 14,36 лв.

В наличност

Автор Ричард Брансън
Преводач Антоанета Тошева
Жанр Бизнес и финанси
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 360
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 27.01.2015 г.
ISBN 9789549696684

Описание

Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище“ - най-актуалният бизнес наръчник за всеки уважаващ себе си предприемач!

 

В тази книга Брансън събира важни бизнес съвети, есенцията от опита си и прозренията, до които достига, управлявайки империята „Върджин“. Независимо дали желаете да основете свой собствен бизнес, да подобрите лидерските си умения, или да почерпите вдъхновение от един от най-изявените и уважавани предприемачи и бизнес лидери, Ричард Брансън е тук, за да ви даде всички отговори.

 

Ричард Брансън споделя бизнес познанията си и подобно на близък приятел съветва читателите си как да бъдат по-иновативни, по-добри лидери и да се наслаждават на работата си с характерния си лек, но съдържателен изказ.

 

Поглеждайки назад, Брансън е благодарен, че никога не е учил в бизнес училище. Ако беше спазвал всички закони и традиционни подходи в бизнеса,  щеше ли да създаде „Върджин Рекърдс“? Или „Върджин Атлантик“? Почти всички постижения на Ричард Брансън се дължат на непоклатимата му решителност не само да нарушава всяко едно правило, но и да го пренаписва. Тази книга ще ви покаже как точно прави всичко това.

 

Добре дошли в бизнес училището на Ричард Брансън!