Робърт Ролих

Робърт Ролих

Мисията на Робърт е да споделя какво финансовата индустрия не иска да знаем за инвестирането. С неговата проста система за инвестиране ще се справяте по-добре от професионалистите, докато отделяте само няколко часа на ГОДИНА за целта.
Робърт е израснал в бедно селце в малка страна, става успешен предприемач (сътрудничи си с хора като Чет Холмс и Брайън Трейси), а след това губи повечето от парите си, защото се доверява на финансови съветници и гурута. Това го вдъхновява да инвестира седем години от живота си, за да проучи какво се случва зад кулисите на финансовата индустрия.
Днес целта на Робърт е да ви даде правилното инвестиционно обучение и да ви помогне да избегнете скъпите грешки, които повечето инвеститори правят. Неговите онлайн програми за обучение са спестили милиони долари за повече от
40 000 клиенти по целия свят.
Робърт живее в живописно село на хълм сред гора със съпругата си Сара и двете си деца – Рупърт и Рафаел.

Свържете се с Робърт:
Абонирайте се за бюлетина на Робърт, в който той споделя знанията си относно инвестирането и печеленето на пари. Направете това на www.RobertRolih.com.
Можете също така да се присъедините към неговите 50 000+ последователи във Facebook на адрес https://www.facebook.com/robertrolihpublicspeaker/
За повече информация относно онлайн и присъствените тренинги на Робърт и как да го поканите за лектор, посетете www.RobertRolih.com.

Филтър
Виж като

1 Артикул

на страница
Настрой низходяща посока