Робърт Ролих с посещение в България

 

Най-новото попълнение в авторския ни отбор Робърт Ролих представи българското издание на „Решение за милиони“ и изнесе семинар в София.

„Решение за милиони“ се появи на българския пазар на 31 октомври 2018 г. в превод на Лилия Попова. В книгата Робърт обяснява на достъпен език как хората, които вече изкарват прилични пари, могат да увеличат нетната им стойност, като правят инвестиции с възможно най-добра възвръщаемост.

За съжаление, понякога и в добре планираните събития има непланирани изненади. Полетът на Робърт беше отменен няколко часа преди представянето на книгата на 5 ноември и той не успя да присъства физически на премиерата в книжен център „Гринуич“.

Въпреки това Ролих с готовност се включи по Skype от летището във Виена и разказа на българските читатели за професионалния си път и за мотивацията си да напише книгата. Модератор на дискусията беше финансовият анализатор и бизнес консултант Александър Николов. За книгата говори още и застрахователят, търговски експерт и автор Георги Гунчев.

Представяне на книгата „Решение за милиони“ в книжен център „Гринуич“ със специалното участие на самия Робърт Ролих, Александър Николов (вляво) и Георги Гунчев (вдясно)

Представяне на книгата „Решение за милиони“ в книжен център „Гринуич“ със специалното участие на самия Робърт Ролих, Александър Николов (вляво) и Георги Гунчев (вдясно)

На следващия ден Робърт Ролих вече беше в София и изнесе безплатен семинар на тема „Решение за един милион долара“, организиран от българската консултантска агенция Projecta. Той обърна специално внимание на екипа на AMG Publishing и с радост разписа книги за българските си почитатели.

Павлин Якимов и Ива Цонева от AMG Publishing с Робърт Ролих

Ролих определено има какво да каже за управлението на личните финанси и разумното инвестиране. Той израства в бедно селце в Словения и впоследствие става успешен предприемач, но след това губи голяма част от парите си, защото се доверява на неправилните финансови съветници. Този горчив опит го мотивира да отдели седем години от живота си, за да се запознае в дълбочина със случващото се зад кулисите на финансовата индустрия.

Чрез „Решение за милиони“ и семинарите, които провежда в различни точки на света, Робърт Ролих иска да даде правилното инвестиционно образование на максимално много хора и да им помогне да избегнат скъпите грешки, които правят повечето инвеститори.

Робърт Г. Алън, № 1 автор от бестселър листата на New York Times, казва следното за „Решение за милиони“:

„Всички трябва да инвестираме. Но без правилните знания вие не инвестирате, вие играете хазарт с малки или никакви шансове за успех. Тази книга ще ви даде всичко необходимо, за да направите възможно най-добрия инвестиционен избор и да не се превърнете в нова жертва на финансовата индустрия“.

 

Можете да закупите „Решение за милиони“ през сайта на AMG Publishing и от всяка добра книжарница в страната.

Коментари

  • Ubehupa
    .
    Http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/who-is-xandra/">Amoxicillin On Line</a> pwe.hbwz.amgbooks.bg.gtp.dc http://mewkid.net/who-is-xandra/

Остави коментар