Ти си нощта

Какво ще ти се случи, ако не видиш отново слънчевата светлина?
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494020
Промо цена 10,76 лв. Редовна цена 11,95 лв.
-
+

Онова, което вече не изпитвах, беше страхът да се изгубя, тъй като по-изгубен от сега не можех да бъда...

Какво ще ти се случи, ако не видиш отново слънчевата светлина?

 

Докато Рай прекарва месец август сам в Барселона, защото родителите му са предприели дълго пътуване, една злополука го среща с Лусия – осемнайсетгодишно момиче, направило опит за самоубийство. Силно привлечен от нея, Рай се озовава в „Катакомбите на любовта“ – таен клуб, посещаван от онези, които са решили да въстанат срещу дневната светлина и живеят единствено нощем.

Начело на странната група от хора, посветили се на мрака, е Евън, млад нихилист, основател на „Института на нощта“ – регистър, в който участниците споделят промените, настъпващи в организма с натрупването на денонощия без слънчева светлина.

Една седмица е минималното време, за да бъде посветен някой, а след две седмици се дава изключителната възможност за достъп до кладенец под „Катакомбите“, наречен Клетката на мрака. Там, сред непрогледната тъмнина, живее някой, решил да изпълни крайния тест. А срещата с него е изпитание, след което никой не се връща същият.

Погълнат от любопитство и решен да разбере какво е тайнственото същество, живеещо в Кладенеца, Рай се втурва в опасно приключение, което е напът да го промени завинаги.

Откъс от книгата:

 

Повече информация
Автор Франсеск Миралес
Преводач Веселка Ненкова
Жанр Тийн
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 232
Размери 13 х 20
Дата на издаване 10.10.2018 г.
ISBN 9786197494020
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ти си нощта
Вашият рейтинг