Топ 5 заглавия от Алея на книгата София

От 11 до 16 септември 2018 г. традиционно се проведе Алея на книгата в гр. София. Рекордното по мащаби изложение тази година събра на едно място хора на различни възрасти, с различни интереси, но всички обединени от страстта към четенето.

За нас, екипа на издателство AMG Publishing, беше изключително удоволствие да обменим идеи и опит с хората, които посетиха нашата шатра, да се посмеем, да чуем честното им мнение за заглавията, които издаваме, защото най-ценното за нас е именно обратната връзка, която получаваме от страна на клиентите.

На шатра №2 заглавията ни бяха почти 100. Ето и 5-те фаворита сред тях:

#5 „Да прецакаш Дявола“ – Наполеон Хил

Винаги е хубаво да се върнем към класиката, когато става дума за личностно развитие. Книгата на прочутия Наполеон Хил, останала скрита повече от 70 години, излиза за пръв път в САЩ през юни 2011 г. и в България през декември 2011 г. и моментално се превръща в бестселър.

#4 „Маркетинг без бюджет“ – Игор Ман

Едно от най-новите ни попълнения вече се радва на голям читателски интерес. Книгата съдържа 50 ефективни маркетингови инструмента, които могат да бъдат използвани при ограничен бюджет за маркетинг или при пълното му отсъствие. За всеки инструмент има подробни описания: кой, какво, кога и как да направи.

#3 „Мъжете си падат по кучки“ – Шери Аргов

Според Шери Аргов тази книга казва ясно и категорично истината: мъжете искат от вас да бъдете добро момиче, но в действителност желаят да имат до себе си КУЧКА – жена, която е нежна, но силна; която отстоява себе си и не прави компромиси, за да угоди на някого.

#2 „Бизнес на високи токчета“ – Тамара Мелън и Уилиам Патрик

Тамара Мелън, съосновател на обувната империя Jimmy Choo, разкрива своята история за трудностите по пътя към успеха и високата цена, която плаща, за да превърне инвестиция от £150 000 в компания за милиарди долари. Веднага след издаването си книгата получи множество положителни отзиви и дори вдъхнови създаването на Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“, който е фокусиран върху обединяването на жените на всички нива в бизнеса.

#1 „Скрития дар“ – Джериес Авад

Номер 1 в нашата класация не е изненада. Книгата „Скритият дар“ вече повече от 7 години е сред най-търсените книги на българския пазар. Чрез вдъхновяващи притчи Джериес Авад ни напомня кое е истински ценното в живота. Зад златистата панделка на любовта, късмета и успеха или зад измачканата хартия на обидата, несполуката и провала винаги се крие дар – онова, което винаги сме искали, или онова, от което наистина имаме нужда. Само трябва да имаме смелостта да надникнем в кутията.

 

 

Коментари

    Няма коментари към тази публикация.

Остави коментар