Уважавай себе си

Вътрешното изкуство да даваш и да получаваш
Изпрати email на приятел
Наличност: На склад
SKU
9786197494099
Промо цена 11,96 лв. Редовна цена 14,95 лв.
-
+

Трябва ли да се жертваме за другите, или да обърнем внимание на себе си? Да отделя­ме ли повече време за семейството си, или да градим кариера? Да бъдем ли щедри, или да поставяме граници? Да продължим ли връзката си, или да се сбогуваме? Според древните традиции напрегнатите ситуации са не просто естествена част от живота – те са животът.

„Уважавай себе си“ ни въвежда в един от най-големите парадокси и стресови фактори на нашето време: как да балансираме между нуждите на останалите и собствените си нужди, как да даваме и да получаваме. Като съчетава мъдростта на Изтока и Запада с истории от реалния живот и богат набор от техники, книгата разкрива най-наложилите се митове относно даването – полуистини, които ни пречат да живеем живот, изпълнен с възможности и страст.

Патриша Спадаро няма за цел да съветва защо и как да си угаждаме, нито твърди, че трябва да обърнем гръб на хората, които имат нужда от нас. Авторката ни показва стъпките към свободата да се радваме на своите качества, докато следваме собствения си глас и поддържаме баланса. Защото, за да можем да даваме на другите, първо трябва да дадем на себе си.

 

„Патриша потушава пожара на митовете, които ни държат във властта на напрежението и стреса... Нейният стил на писане е глътка свеж въздух.“

Крис Прентис, автор на „Дзен и изкуството на щастието“

Откъс от книгата:

Повече информация
Автор Патриша Спадаро
Преводач Мария Димитрова
Жанр Самопознание и личностно развитие
Поредица Жената и нейната вселена
Корица Мека корица
Брой страници 264
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 2.03.2020 г.
ISBN 9786197494099
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Уважавай себе си
Вашият рейтинг
Допълнителни предложения