Великденски предложения за четене

Времето навън става все по-топло и приятно, а от всяка пекарнa се носи аромат на козунак. Определено сигурни знаци, предвещаващи настъпването на любимите пролетни празници.

Освен да похапнем и да се съберем със семейството, през празничните дни обичаме и да се усамотим с някоя приятна книга. Затова ви представяме 5 любими заглавия, подходящи за четене в празничните дни.

1. „Да прецакаш Дявола“ – Наполеон Хил

Най-продаваната книга на издателството за 2017 г. По думите на читателите това е „една от книгите, променящи живота“ и определено е един от фаворитите ни. Подходящо заглавие за всички, които търсят мотивация, за да продължат с нови сили след празниците. „Да прецакаш Дявола“, по думите на самия Наполеон Хил, дава на човек ключа към затвора, в който той сам се е поставил. Основната й ценност е, че тя очертава разликата между човека, който се носи по течението на живота без цел и посока, и онзи, който използва най-ценния си ресурс – своя ум, за да управлява живота си и да постига целите си.

2. „Бизнес отвъд ограниченията“ – Ричард Брансън

Не можем да пропуснем и безкрайно впечатляващия Ричард Брансън. „Бизнес отвъд ограниченията“ е книга, подходяща както за вдъхновение по празниците, така и за създаване на нови бизнес идеи. Тя събира познанията на Брансън за бизнеса, разказани по начин, който съчетава полезното с приятното, работата със забавлението, без правила и наставления, а непринудено, под формата на приятелски разговор, украсен с колоритни истории и чувство за хумор.

3. „Покажи своето творчество“ – Остин Клиън

Ако все пак сте творчески натури, които търсят малко стимул, то това заглавие е точно за вас. В типичния си забавен стил, изпълнен с креативност, Остин Клиън ще ви научи как да промотирате успешно себе си и работата си, дори да мразите саморекламата. Авторът събира идеите си в десет принципа, които ще ви покажат как да бъдете смели и да мислите за работата си като за безкраен процес по начин, привличащ съмишленици.

 

4. „Дневник на необикновената жена“ – Моника Василева

Подходящо заглавие за всяка дама, която търси ново начало, а какво по-подходящо време за това от пролетта.  С тази книга Моника Василева приканва своите читателки да си подарят една различна година – 12 месеца, в които да се свържат отново с изначалната си женска природа. „Дневник на необикновената жена“ винаги е извор на прозрения за това как да си подарим наслада в привидно сивия ден и да се отправим на едно ново вълнуващо пътешествие към себе си. 

5. „Скритият дар“ – Джериес Авад

Какво е Великден без малко притчи и мъдрост, събрана през вековете? Кратките истории се четат леко и бързо, но откриват пред себе си огромно поле за размисъл. „Скритият дар“ е колекция от 101 притчи, които Джериес Авад събира от близо и далеч. Той искрено се надява, че те ще ви вдъхновят да търсите и откривате необикновеното в обикновените неща.

Ако някое от нашите предложение ви е допаднало или пък сте си харесали друго заглавие за празниците, то не пропускайте промоцията ни „Пролетно настроение с книга“. Можете да се възползвате от 25% намаление само до 9 април, а за всяка закупена книга ще получите и подарък – „Програмата alli“, която съдържаща над 200 рецепти за здравословно хранене.

Целият екип на AMG Publishing ви пожелава приятно четене и весели празници!

Коментари

    Няма коментари към тази публикация.

Остави коментар