Menu

Програмата alli

Целта на програмата, представена в тази книга, е да подходите съзнателно към начина си на живот и да постигнете желания краен резултат – успешно и здравословно отслабване.

Дайте първото мнение за тази книга

Редовна цена: 6,00 лв.

Промоционална цена: 5,40 лв.

В наличност

Автор Колектив
Преводач Мартина Китанова, Анастасия Гюмишева
Жанр Здравословно хранене и диети
Поредица -
Корица Мека корица
Брой страници 368
Размери 14,5 х 21
Дата на издаване 30.04.2009 г.
ISBN 9789549696189

Описание

alli е единственото лекарствено средство за отслабване, разрешено за продажба без рецепта в Европейския съюз. Само че тези, които си мислят, че тук става дума за магическо хапче с мигновен ефект, ще се окажат излъгани. Защото приемането му изисква спазването на цяла подрепяща програма, чиито основни елементи са нискокалорично, бедно на мазнини хранене и повишена физическа активност. Целта на програмата е да подходите съзнателно към начина си на живот и да постигнете желания краен резултат – успешно и здравословно отслабване

Тази книга представя всички елементи на програмата, а именно:

· Обяснение как действа програмата и за кого е подходяща.

· Ценна информация за храненето и ролята на мазнините.

· Съвети за приготвяне на храната, пазаруване и хранене според изискванията на диетата (включително подходящи ястия и напитки от менютата на популярни вериги заведения за хранене)

· Лесни за следване хранителни планове – какво да консумираме всеки ден на закуска, обяд и вечеря.

· Идеи за повишаване на физическата активност и указания колкото интензивна трябва да бъде тя, за да доведе до желаната загуба на тегло.

· Близо 200 рецепти за вкусни ястия, напълно приложими с изискванията на диетата – около една четвърт от тях са от българската кухня и са специално разработени за целите на програмата, а останалите са подбрани от най-известните световни кухни.


Книгата „Програмата alli“ е изцяло адаптирана към потребностите на българските читатели, благодарение на консултантите на българското издание и автори на предговорите към него: д-р Мария Папазова – холистичен лекар и нутриционист, и Ангел Трендафилов – консултант по фитнес.

Напишете своето собствено мнение

Как оценявате тази книга? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Дайте своята оценка за книгата

Допълнителни предложения

Редовна цена: 15,00 лв.

Промоционална цена: 13,50 лв.

Редовна цена: 7,50 лв.

Промоционална цена: 6,75 лв.

Редовна цена: 6,00 лв.

Промоционална цена: 5,40 лв.

Не е в наличност